Dan Jørgensen lyver om legetøj

Nu havde/har jeg jo lovet, at denne blog skal være aparte og at det blandt andet betyder, at der ikke er nogle perfide personangreb. Men i dag slipper så en nyhed ud, som igen/for første gang fik/får mig til at bryde denne regel. Årsagen er den simple, at det er i offentlighedens interesse. Det er nemlig også en advarsel: Dan Jørgensen lyver om legetøj. Sig det videre.

Jeg vil opfordre alle til at udvise skærpet opmærksomhed, hvis de møder Dan. Påstår han, at han som dreng har leget med MatchBox-biler, så tro ham ikke. Kræv i det mindste, at der kommer beviser på bordet. Står I ved siden af et gyngestativ, så bliv ikke overrasket hvis han påstår, det er et sjippetov.

Vore tanker går til Dans eventuelle børn. Udover at de må tåle at blive omtalt på en blog, hvis forfatter ikke ved om de eksisterer, så må det ikke være morsomt at vokse op med en far, der konsekvent lyver om legetøj. Alene det hjernevrideri der skulle til for at sikre sig, at man får formuleret sin juleønskeseddel på en sådan måde, at man får det man ønsker sig, fordi ens far ellers kunne finde på at lyve om, hvilket legetøj der var nævnt på sedlen, ville gøre selv Niels Bohr forpustet.

Dan, kan du i det mindste ikke finde noget andet at lyve om? Noget, der ikke er dømt til stort set kun at gå ud over børn. Lyv om lungekræft, f.eks.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Politik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s